Reparații cuptoare electrice în Brașov

Cu abilități extinse și experiență vastă, suntem specializați în diagnosticarea și remedierea problemelor apărute la cuptoarele electrice.

 • 0746 824 290
 • abil_service@yahoo.com
SERVICII REPARAȚII ELECTROCASNICE

Reparații cuptoare electrice în Brașov

Cuptoarele electrice pot întâmpina diverse defectiuni, iar cauza exactă poate varia în funcție de model și marcă. Totuși, există câteva probleme comune întâlnite în mod obișnuit:

 1. Elementul de încălzire ars: Elementul de încălzire este o componentă crucială a cuptorului. Dacă aceasta se arde sau se deteriorează, cuptorul poate să nu se încălzească corespunzător sau deloc.

 2. Termostatul defect: Termostatul reglează temperatura cuptorului. Defecțiunile în termostat pot duce la temperaturi incorecte, ceea ce afectează gătirea uniformă a alimentelor.

 3. Probleme cu rezistențele sau senzorii de temperatură: Senzorii de temperatură sau rezistențele pot să se deterioreze în timp, afectând capacitatea cuptorului de a menține și regla temperatura corespunzător.

 4. Probleme cu ventilatorul cuptoarelor cu convectie: Cuptoarele cu convectie au un ventilator care distribuie aerul cald uniform în cuptor. Defecțiunile la acest ventilator pot duce la o gătire inegală a alimentelor.

 5. Sistemul de control electronic defect: Controlul electronic al cuptorului poate să întâmpine probleme, cum ar fi defectarea tastelor sau a panoului de control, ceea ce afectează funcționarea generală a cuptorului.

 6. Uși și garnituri deteriorate: Garniturile uzate sau ușile cu probleme de etanșare pot duce la pierderea căldurii și la dificultăți în menținerea unei temperaturi constante.

 7. Probleme cu iluminarea cuptorului: Dacă becul interior al cuptorului este ars sau există probleme cu circuitul de iluminare, vizibilitatea în timpul gătirii poate fi afectată.

 8. Defecțiuni la butoane sau afișaje: Butonarea necorespunzătoare sau afișajul defectuos pot face dificilă setarea și controlul funcțiilor cuptorului.

reparatii cuptor electric brasov
SC ABIL SERVICE SRL

Echipa Abil Service

La Abil Service, suntem dedicati aducerii electrocasnicelor tale la viață prin servicii de reparatii de încredere. Indiferent de marca sau modelul aparatului tau, echipa noastră de tehnicieni experimentați este pregătită să ofere soluții rapide și eficiente pentru a restabili funcționarea normală a echipamentului tău casnic.

De ce să alegi Abil Service?

 • Promptitudine și Răspuns Rapid: Rezolvăm problemele rapid, pentru a minimaliza inconveniențele.

 • Echipa Experților: Tehnicienii noștri sunt bine instruiți și au o vastă experiență în domeniu, de 12 ani.

 • Onestitate și Transparență: Primești un diagnostic clar și o estimare a costurilor înainte de a începe reparația.

 • Garantie de Satisfacție: Suntem mândri de serviciile noastre și oferim o garanție extinsă la 6 luni pentru a asigura satisfacția completă a clienților noștri.

Alege Abil Service pentru reparații de încredere și eficiente! Sună-ne astăzi și redescoperă confortul în locuința ta.

reparatii-electrocasnice-abilservice
BENEFICII CHEIE

Lucrează cu cei mai buni în domeniu

Economisește timp și bani alegând din prima o echipă competentă și cu multă experiență. În final, va fi mai ieftin decât să îți cumperi alt produs sau decât să încerci să îl repari singur 🙂

Cum puteți beneficia de serviciile noastre:

 • Apel telefonic sau online
 • Diagnosticare rapidă
 • Reparare Eficientă
 • Finalizare și Garanție
0 ani

EXPERIENȚĂ îN REPARAȚII

0 %

REPARAȚII DIRECT LA DOMICILIU

> 0

CLIENȚI MULȚUMIȚI

0 ore

DURATĂ MEDIE REPARAȚIE

SĂ ÎNCEPEM

Suntem gata de treabă!

Program Luni - Vineri: 09:00 - 16:30