Sfaturi

Filozofia noastra este de a oferi cea mai bună calitate, preț și servicii pentru clienții noștri

MASINA DE SPALAT

Economiile de detergent, energie electrică și apă, devine foarte sensibila si familiile pot deveni conștiente de tarife mai mici pentru facturile de energie și scăderea achizițiilor de detergenți. Detergenții costa mai mult decat energia electrică utilizată în ciclul de spălare. Procedând astfel, veți obține, de asemenea, mai putina poluare a râurilor și a mărilor, unde detergenți joacă un rol important. Împărțiți hainele, asigurându-vă dupa informațiile de pe etichete. Separă rufele în funcție de tipul de material și de murdărie și alegele în mod corespunzător programului de spălare: în acest fel, aparatul va folosi eficient și, prin urmare, mai puțină energie veti consuma. Alegeți programe de spălare la temperaturi scăzute (30-60 grade). Folosi temperaturi maxime în jur de 60 de grade pentru bumbac (lenjerie de corp alb) și 40 de grade pentru alte tesuturi. Spălați la 90 de grade doar foarte murdare și țesături durabile:această temperatura de spălare implică un consum mare de energie. Programul la 90 de grade nu este necesar detergenților de rufe de astăzi,oferă un program”perfect”, la temperaturi mai mici. Spălări repetate la temperatura maximă într-un timp scurt strica masina de spalat. Folosiți mașina de spălat doar cu o încărcătură completă sau cheie economie. Nu supraîncărcați mașina de spălat. Verificați gradul de inclinare a aparatului pentru a evita zgomotul în timpul spălării: sistem corespunzător în poziție reglabile, astfel încât să se asigure stabilitatea la mașina atunci când roteste la putere maxim. Pentru siguranța dumneavoastră, nu utilizați aparatul cu mâinile sau picioarele ude. În caz de inactivitate prelungite amintiți-vă să scoateți din priză, opriți apa și ușa întredeschisă.

reparatii aragazuri in brasov

Curățați periodic aragazsertarul pentru detergent, scoate-l de la sediul său. Curățați periodic filtrele din mașina de spălat: scurgere localizată în partea inferioară și cel plasat pe furtunul de admisie (acesta din urmă este, de obicei, situat pe partea sigiliul înșurubat pe robinet). Curățați periodic filtrul electrovalva, deșurubați furtunul de alimentare de lângă mașina de spălat.

MASINA DE SPALAT

Așezați alimentele în funcție de nevoile lor de conservare, subliniind că, în general, cel mai rece este deasupra sertarelor de legume. Nu umpleți frigiderul, incearca sa se lase spatiu un pic de “spatele zidurilor interioare. Dezghețarea aparatului de îndată ce gheața are o grosime de 5 mm. Zapada groasa de pe serpentina congelatorului face un strat izolator si crește consumul de energie și reduce, de asemenea, spațiu utilizabil.

CUPTOARE

Nu deschideți cuptorul frecvent în timpul gătitului, Preîncălziți cuptorul numai atunci când este necesar, opriți-l chiar înainte de sfârșitul procesului de gatire pentru a utiliza căldura reziduală.

Share This: