Reparații mașini de spălat rufe în Brașov

Cu abilități extinse și experiență vastă, suntem specializați în diagnosticarea și remedierea problemelor apărute la mașinile de spălat rufe.

 • 0746 824 290
 • abil_service@yahoo.com
SERVICII REPARAȚII ELECTROCASNICE

Reparații mașini de spălat rufe în Brașov

Există diverse defecte și probleme care pot apărea la o mașină de spălat rufe. Cele mai frecvente defecte includ:

 1. Pompa de drenaj blocată sau defectă: Dacă apa nu se evacuează corespunzător în timpul ciclului de spălare sau la finalul acestuia, s-ar putea să fie o problemă cu pompa de drenaj.

 2. Probleme la încărcarea sau descărcarea apei: Aceasta poate include robinetele de apă defecte, furtunurile de alimentare înfundate sau supapele de admisie a apei cu probleme.

 3. Probleme cu ușa sau balama: Ușa care nu se închide bine sau balama deteriorată poate duce la scurgeri de apă sau la incapacitatea mașinii de a începe un ciclu de spălare.

 4. Probleme la tambur: Rulmenții sau amortizoarele defecte pot provoca zgomote neobișnuite în timpul funcționării mașinii de spălat.

 5. Probleme la motor sau curele: Defecțiuni ale motorului sau ale curelelor pot duce la incapacitatea tamburului de a se roti sau de a efectua mișcările corespunzătoare.

 6. Probleme la panoul de control: Defecțiuni la butoanele, afișajul sau placa de control pot afecta funcționarea generală a mașinii de spălat.

 7. Probleme cu senzorii de nivel de apă: Senzorii care detectează nivelul apei pot avea probleme, ducând la probleme în procesul de umplere și drenare a apei.

 8. Supraîncărcare sau dezechilibrare: Dacă mașina este supraîncărcată sau încărcată inegal, aceasta poate duce la dezechilibre în timpul centrifugării și la uzură prematură a componentelor.

 9. Infiltrații sau scurgeri de apă: Scurgerile pot apărea în diferite părți ale mașinii de spălat, inclusiv la pompa de drenaj, furtunuri sau chiar la tambur.

 10. Probleme la elementul de încălzire: În cazul mașinilor de spălat cu uscător integrat, problemele la elementul de încălzire pot afecta capacitatea mașinii de a usca hainele corespunzător.

reparatii masina de spalat rufe brasov
SC ABIL SERVICE SRL

Echipa Abil Service

La Abil Service, suntem dedicati aducerii electrocasnicelor tale la viață prin servicii de reparatii de încredere. Indiferent de marca sau modelul aparatului tau, echipa noastră de tehnicieni experimentați este pregătită să ofere soluții rapide și eficiente pentru a restabili funcționarea normală a echipamentului tău casnic.

De ce să alegi Abil Service?

 • Promptitudine și Răspuns Rapid: Rezolvăm problemele rapid, pentru a minimaliza inconveniențele.

 • Echipa Experților: Tehnicienii noștri sunt bine instruiți și au o vastă experiență în domeniu, de 12 ani.

 • Onestitate și Transparență: Primești un diagnostic clar și o estimare a costurilor înainte de a începe reparația.

 • Garantie de Satisfacție: Suntem mândri de serviciile noastre și oferim o garanție extinsă la 6 luni pentru a asigura satisfacția completă a clienților noștri.

Alege Abil Service pentru reparații de încredere și eficiente! Sună-ne astăzi și redescoperă confortul în locuința ta.

reparatii-electrocasnice-abilservice
BENEFICII CHEIE

Lucrează cu cei mai buni în domeniu

Economisește timp și bani alegând din prima o echipă competentă și cu multă experiență. În final, va fi mai ieftin decât să îți cumperi alt produs sau decât să încerci să îl repari singur 🙂

Cum puteți beneficia de serviciile noastre:

 • Apel telefonic sau online
 • Diagnosticare rapidă
 • Reparare Eficientă
 • Finalizare și Garanție
0 ani

EXPERIENȚĂ îN REPARAȚII

0 %

REPARAȚII DIRECT LA DOMICILIU

> 0

CLIENȚI MULȚUMIȚI

0 ore

DURATĂ MEDIE REPARAȚIE

SĂ ÎNCEPEM

Suntem gata de treabă!

Program Luni - Vineri: 09:00 - 16:30